Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят

...
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят
Коментари Харесай

Тази вечер е финалa на Hell’s Kitchen 2020 - slava.bg

Тази вечер от 21:00 часа феновете на NOVA ще видят по какъв начин вирутозните готвачи Реджеп и Атанас ще влязат в последната епична борба на огромните финалисти в третия сезон на Hell’s Kitchen България. „ Италианското острие “ ще се изправи против „ положителното момче “ в решаващия професионален конфликт на най-оспорваното кулинарно риалити в българския ефир, само че единствено един ще бъде победител.

19 претенденти за огромната премия прекрачиха прага на Hell’s Kitchen България преди три месеца, минаха през впечатляващи кулинарни тествания, с цел да останат единствено двамата най-хубави, трансформирали се в основните герои на третия сезон на Кухнята на Ада.

Реджеп Бадев е на 30 години от гр. Сърница, от пет годишен живее в Италия, а зад тила си има италианската кулинарна академия Грималди. Той влезе в Hell’s Kitchen България със жанр и самочувствие. От самия старт на риалитито се разгласи за най-хубавия готвач в Кухнята на Ада и още от началото на сезона даде поръчка да стигне до финала. Той съумя да отбрани това изказване и с осъществените си близо 20 самостоятелни и отборни победи в надпреварата. Реджи показва необикновен хъс за победа, мъчно преживяваше неуспехите, само че сподели, че високото му самочувствие не е без покритие, сътворявайки същински кулинарни шедьоври.

Атанас Балкански е на 26 години от гр. Пловдив. Потомствен кулинар, той влезе в шоуто като запаса, само че бързо завоюва мястото си на майстор-готвач, който не трябва да се подценява. Именно „ положителното момче “ първо завоюва своята черна куртка, показва енциклопедични кулинарни познания, точност и забележителни умения в кухнята. Не една негова паница впечатли началник Виктор Ангелов. Но това, което дълго време не съумя да покаже са по този начин значимите лидерски качества. В края на надпреварата Атанас показва, че е съумял да надскочи себе си и се наложи като престиж измежду останалите.
Кой от двамата ще грабне огромната премия от 100 хиляди лв. и ще получи купата „ най-хубав професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 година “ ще разберем след броени часове.

Последният, който напусна Hell’s Kitchen България, единствено на крачка от финала, беше „ франсето “ Цветомир.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР