Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат

...
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат
Коментари Харесай

Истинска война в мъжкия отбор и неочаквано предателство ще доведе до втора номинация в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа феновете на NOVA ще станат свидели на нови спорове в двата тима на Hell’s Kitchen България – мъжете ще стигнат до същински военни дейности, а дамите мъчително ще осъзнаят, че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове и единствено една от тях е задоволителна, с цел да сътвори съществени проблеми в кухнята.

След сполучливо завършената от женския тим вечерна резервация в последния епизод и неуспеха на мъжкия тим, довел до изгонването на първия участник от надпреварата – Даниел Дупинов, началник Ангелов ще направи показно на тимовете какво значи централизация и по какъв начин една неверна стъпка може да се окаже съдбовна. Мистичното осъществяване на нестинарите ще отключи сърцата на участниците и ще им даде сериозен урок по държание в кухнята, с цел да съумеят.

Дневното предизвикателство на началник Ангелов ще сложи съществени готварски умения на участниците под въпрос. Дали ще се оправят с печенето на месо или единствено ще се забавляваме с показното на Петко по мурафет на скарата занапред ще разберем? Ще има и един участник, който ще се радва откровено на първата си победа, а дали „ сините “ или „ алените “ ще сграбчен наградата за „ по-добър барбекюрист “ ще забележим тази вечер по NOVA. Едно е несъмнено – спечелилите ще празнувант, а на изгубилите ще им стане много люто и горещо.

Ще се огънат ли дамите под тежестта на поръчките и кой в действителност ще провали тима ще стане ясно довечера. Мъжете пък ще ни предизвикат с същински противников дейности, изменничество в тима и нов любимец на началник Виктор Ангелов. В последна сметка гостите на ресторанта ще останат удовлетворени, само че един от експертите ще завоюва заслужения яд на началник Ангелов и ще се окаже изненадващо в редиците на номинираните. Кой е той и за какво началник Виктор Ангелов реши да даде урок на един от участниците, ще узнаем довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР