Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще се

...
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще се
Коментари Харесай

Истинска война за титлата най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen

Тази вечер от 21:00 часа феновете на NOVA ще се срещнат с 18-те кандидати за купата “най-добър професионален готвач ” . Освен високи експерти, ще открият и мощни характери, чиято упоритост да се потвърдят в Кухнята на Ада стартира още от прекрачването на ресторанта.

Драматично първо готвене ще сложи началото на борбата за утвърждението на началник Виктор Ангелов. Тежка битка сред дамите ще обостри още повече желанието за победа, а първата вечерна резервация ще опъне нервите на началник Ангелов до краен лимит, тъй като, като се изключи че ще е тестване на умения, тимовете ще са и в понижен състав. Още първия ден трима от състезателите отпаднаха краткотрайно, поради тежко вирусно заболяване, а останалите бяха подложени на тежки тествания, които доведоха и до първите сълзи в женския тим.
 Кухнята на пъкъла NOVA
Довечера ще разберем кой от участниците ще се престраши да подготви чорба за „ визитната си картичка “ в паница и дали това ще се понрави на началник Ангелов. Ще научим още какво яде третият по благосъстояние човек в света и дали това ястие ще помогне за първата отборна победа за сезона.

„ Клопките в менюто са доста и подлагат на тест уменията на всеки един готвач. В този сезон на Hell’s Kitchen България всички участници са с огромни искания, а моята задача е да схвана дали тези искания са с покритие. Така че феновете на „ адската кухня “ сигурно ще видят един подлудял началник, който ще изисква ужасно доста от своите готвачи “, споделя началник Виктор Ангелов.-->

Ще съумеят ли 18-те готвачи да нахранят гостите на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България или това ще бъде първият цялостен неуспех и в действителност ще схванат, че се намират в пъкъла? Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран - ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Кухнята на пъкъла NOVA
Какво показа началник Ангелов в часове преди старта на кулинарното съревнование за професионални готвачи можете да видите.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР