Тази вечер от 21:00 часа Световният шампион Германия излиза срещу

...
Тази вечер от 21:00 часа Световният шампион Германия излиза срещу
Коментари Харесай

Германия няма право на втора грешка

Тази вечер от 21:00 часа Световният първенец Германия излиза против Швеция в дуел от Група F на Мондиал 2018. Сблъсъкът ще се играе на стадион " Фишт " в Сочи и ще бъде управителен от Шимон Марчиняк от Полша.

 Германия без Матс Хумелс против Швеция
Германия без Хумелс против Швеция

Бундестимът ще излезе за наложителна победа

Бундестимът няма право на втора неточност в шампионата, откакто на старта записа загуба с 0:1 от Мексико, която може да коства много скъпо на селекцията на Йоахим Льов, в случай че и през днешния ден не се показа на равнище.

Проблем за германците ще е неналичието на бранителя Матс Хумелс, който е с разтежение. На пейката може да остане и Месут Йозил, който изигра много слаб първи мач, като на негово място може да стартира като титулят Марко Ройс.

 Швеция ще може да разчита на Виктор Линдельоф против Германия
Швеция ще може да разчита на Виктор Линдельоф против Германия

Защитникът към този момент е изцяло здрав

Въпреки че скандинавците влизат в този дуел като новобранец, те мога да си разрешат и тъждество, защото записаха много значим триумф против Южна Корея. Добрана вест за селекционера Ян Андерсон е завръщането на Виктор Линдельоф, който беше болен и пропусна първата среща.

Появи се информация, че играчите на Швеция са хванали стомашен вирус, поради който Филип Хеландер, Понтус Янсон и Маркус Роден останаха в базата на " тре кротур " в Русия и не отпътуваха с тима за Сочи. Въпреки това наставникът съобщи пред медиите, че в случай че се възстановят в точния момент, ще разчита на тях против Германия.

 Месут Йозил пое виновността за слабия старт на Германия на Мондиал 2018
Месут Йозил пое виновността за слабия старт на Германия на Мондиал 2018

Световните първенци започнаха отбраната на купата си със загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР