Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се

...
Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се
Коментари Харесай

Демонстративният отбор на World Taekwondo със зрелищно шоу на Античния театър в Пловдив

Тази вечер от 20 часа на Античния спектакъл ще се качат 25 професионални състезатели по таекуондо, които идват особено в града на тепетата, с цел да покажат зрелищна проява на корейското бойно изкуство.

Демонстративният тим на World Taekwondo е част от посланиците на този тип спорт по света. Тази година към него се причисляват и 10 български състезателя, които ще забележим на неповторимото събитие.

По време на шоуто експертите ще покажат разнообразни акробатични техники, също и така наречен театрален пердах. Събитието е с вход свободен. Специален негов посетител ще бъде и ръководителят на Световната федерация по Олимпийско таекуондо доктор Чънгуон Чо.

Тимът на World Taekwondo е формиран от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската аудитория и със „ златен бутон “ станаха финалисти в американския формат на „ Got Talent “. Отборът е формиран от определени в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е народен спорт, историческо завещание и забележителност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР