Тази вечер от 19.00 часа в столичния клуб Маймунарника столичани

...
Тази вечер от 19.00 часа в столичния клуб Маймунарника столичани
Коментари Харесай

Белослава преди концерта си с Рут Колева и Деси Андонова


Тази вечер от 19.00 часа в столичния клуб " Маймунарника " столичани и посетители на града могат да се насладят на красивите гласове на три дами - Белослава, Рут Колева и Десислава Андонова. 

" Чакам всички, които са си останали в София, да дойдат и да усетят духа на парка, на топлото лято в нашия парк ", показа в изявление за предаването " Хоризонт за вас " Белослава. Тя описа по какъв начин е пристигнала концепцията за този концерт:

" Рут Колева е едно извънредно момиче, което има доста повече сила от цялостен отряд от хора. Тя желае непрестанно да вършим опити, да сме на сцената. Да сме доста, да вършим дуети. Преди доста години, когато ние за първи път стъпихме на сцената аз, Рут и Миленита, бях доста скептична. Оказа се, че хората са доста доброжелателни, щастливи, отворени и с всеки идващ взаимен концерт хората ставаха от ден на ден и повече. Тази година ще бъдем с Деси Андонова, която е моя муза още отпреди да стартира да пея. Тя е изключителна кралица на ъндърграунд музиката. В момента има нов план и тъкмо поради това взехме решение да я поканим, с цел да показа новите си неща. Аз също представям нов сингъл, Рут също ще извърши много от нещата от новия си албум ".

Цялото изявление с Белослава можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР