Тази вечер от 18:30 часа Ливърпул посреща Тотнъм в голямото

...
Тази вечер от 18:30 часа Ливърпул посреща Тотнъм в голямото
Коментари Харесай

Прогнози за Ливърпул - Тотнъм: Повторение на финала в Шампионска лига или нещо повече?

Тази вечер от 18:30 часа Ливърпул посреща Тотнъм в огромното дерби на десетия кръг от Висшата лига. Мърсисайдци започнаха стремително сезона в Англия, като след девет изиграни мача имат осем победи и едно тъждество против Манчестър Юнайтед в последния кръг. За Тотнъм актуалната акция не може да стъпи и на дребния пръст на миналогодишната, когато бяха във вихъра на британския, а и европейски футбол. " Шпорите " са в средата на подреждането с едвам три победи досега и на цели 12 точки от " алените " в подреждането.
Големият въпрос, който всички си задават: ще забележим ли алегоричен реванш на финала в Шампионска лига от предишния сезон или даже ще станем очевидци на нещо още по-вълнуващо от паметната европейска вечер в Мадрид? Нашият екип от типстъри подбра най-хубавите прогнози за днешния дуел, с цел да ги предложим на вас, феновете на футболни залози:

Ливърпул да означи над 2,5 гола в мача (2.48 коефициент)
По-рано през седмицата офанзивата на Ливърпул сподели, че се намира в положително въодушевление, отбелязвайки четири гола във вратата на Генк в Шампионска лига без да поставя особени старания. Сега мърсисайдци се завръщат в своята цитадела " Анфийлд ", където поддръжката на почитателите в допълнение стимулира хората на Юрген Клоп да се влагат на терена. Защитата на Тотнъм не се намира в добра форма, като в последните си четири турнирни мача непроменяемо позволява попадение. Салах, Мане и Фирмино се чака да водят офанзивата на мърсисайдци, а това е задоволителна причина да чакаме повече попадения в мача.
Ливърпул да завоюва и двата тима да отбележат гол (2.75 коефициент)
" Червените " бяха в серия от 17 следващи победи във Висшата лига, преди да пристигна равенството против Манчестър Юнайтед. През тази година мърсисайдци са стимулирани до краен лимит най-накрая да завоюват по този начин бленуваната шампионска купа, а за задачата те доста добре знаят, че нямат право на никакви неточности. Към този миг Тотнъм наподобява като лесна плячка за европейския първенец, само че все пак офанзивата на " белите " също има какво да предложи, а това се видя и при успеха с 0:5 против Цървена звезда в Шампионска лига. Трент Александър-Арнолд най-вероятно ще се завърне в игра за Ливърпул след изкарания вирус, само че другият титуляр - Жоел Матип, може и да не попадне измежду титулярите. В мача против Генк ясно си пролича, че Ливърпул може да изпитва проблеми в защита, когато липсват част от титулярите пред стража Алисон.

Брой картони - под 3,5 в мача (2.02 коефициент)
Ако се върнем към последните три мача сред Ливърпул и Тотнъм, то ще установим, че в тях е показан един-единствен жълт картон. Това ни подсказва, че когато тези два тима се изправят един против различен, нормално те играят феърплей, не се стига до нарушавания за картони, а съдиите са по-благосклонни към това тяхно държание. Главен съдия на идната среща е Антъни Тейлър, който е благоразположен към картоните и не прибягва постоянно до тях. За по-рисковите " играчи " залогът може да бъде и под 2,5 в мача, където коефициентът към този момент нараства до 3.75.
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР