Тази вечер на живо в 20 ч. е големият финал

...
Тази вечер на живо в 20 ч. е големият финал
Коментари Харесай

Тази вечер е големият финал на Фермата: Съединение! Кой е вашият фаворит?

Тази вечер онлайн в 20 ч. е огромният край на " Фермата: Съединение “. В продължение на 98 дни, 21 участници се учиха на българска история и остарели традиции, коваха и възродиха стопанството на дядо Петко. Четирима участници стигнаха до финала – Дидо, Росица, Роман и Ваня. Един от тях ще грабне премията от 100 хиляди лева Участниците ще се съревновават в борби, само че и феновете също имат своя принос, като могат да гласоподават за своя любимец посредством СМС.

Деян Каменов – Дидо показа, че от изолацията във " Фермата “ е разкрил доста неща за себе си. По думите му той постоянно е обичал природата, постоянно е прекарвал време в планината. Тук обаче продължителното време, което е прекарал там, са му посочили какъв брой малко е нужно на човек да бъде благополучен и да живее добре.

Роси се съгласи с него и добави, че в случай че има опция един ден би заживяла на сходно място. Сега обаче ще би трябвало да се прибере в Англия и да се завърне към естествения си метод на живот. Роман също показа, че " Фермата “ му липсва. В началото на шоуто той даде поръчка, че е човек на живота. Днес той е стигнал до убеждението, че връзката с хората не е по този начин лесна и от време на време хората те схващат неправилно и изолацията ти въздейства зле.

Спортистката Ваня Стамболова се изясни в обич на мъжа до нея. Тя разяснява, че и различен път е била надалеч от обичаните си хора, само че тук цялостната изолираност я е подтикнала да показа възприятията си. В едни такива тежки условия човек прави оценка нещата, които в противоположен случай намира за даденост, споделя тя.

Роман претърпя изключителна покруса във предаването – той изгуби майка си. По думите му концепцията да не им споделя е била, с цел да продължи всичко по същия радостен метод, както е било, защото е мислел, че те ще стартират да се държат със страдание с него. Той три пъти излиза от предаването, с цел да я посети в реанимацията, както и по-късно за погребението. Дидо сподели, че не е очаквал да стигне до финала, само че пък общуването му вътре с останалите участници го е научило на доста и му е дало доста скъпи уроци.

И четиримата са взели участие в няколко борби на арената, считат, че са готови и не трябва да се опасяват, а да дадат всички от себе си.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР