Тази вечер Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в опит да

...
Тази вечер Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в опит да
Коментари Харесай

Шампионските амбиции на "Манчестър Юнайтед" минават през "Севиля"

Тази вечер " Манчестър Юнайтед " гостува на " Севиля " в опит да направи първа огромна крачка към трофея в Шампионската лига. 1/8-финалната среща на " Рамон Санчес Писхуан " стартира в 21:00 ч. и ще бъде излъчена директно по bTV Action.

Двата отбора в никакъв случай до момента не са изправяли един против различен в шампионат на УЕФА. Освен това те завоюваха последните четири издания на Лига Европа. " Севиля " подвигна трофея през 2014, 2015 и 2016 година, до момента в който британският отбор се класира за групите на Шампионска лига, откакто победи през предишния сезон.

Наставникът на домакините Винченцо Монтела ще може да разчита на възобновените от травми Евер Банега и Хоакин Кореа.

" Червените дяволи " са считани за любимец, само че Жозе Моуриньо има много кадрови проблеми. С контузии са Златан Ибрахимович, Маруан Фелайни, Фил Джоунс и Маркос Рохо. Добрите вести за португалския експерт са, че Пол Погба, Маркъс Рашфорд, Антонио Валенсия и Андер Ерера за подготвени за игра.

Очаква се на " Рамон Санчес Писхуан " да направи дебют новото попълнение на " Юнайтед " - Алексис Санчес.

От 21:45 ч. по RING ще може да наблюдавате " Шахтьор " Донецк - " Рома ".

" Римските вълци " са считани за любимец, само че украинския отбор знае по какъв начин да обърка сметките на противника си. Вече го е правил - на 1/8-финалите през 2011 година

Голям проблем за домакините може да се окаже неналичието на игрова процедура. Сезонът в Украйна преди малко стартира, до момента в който акцията в калчото е в разгара си.

Напоследък " вълците " се показват мощно, като имат 3 следващи победи и към този момент заемат третото място в Серия " А ". В досегашните четири мача в Украйна обаче италианците имат единствено 1 победа и 3 провали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР