Тази вечер и в събота сцената на фестивала на изкуствата

...
Тази вечер и в събота сцената на фестивала на изкуствата
Коментари Харесай

Фестивалът Франкофоли“ отново събира хиляди меломани в Благоевград

Тази вечер и в събота сцената на фестивала на изкуствата посреща международни звезди

Благоевград

Дори дъждът не спря хилядите фенове на „ Франкофолѝ “ в Благоевград.

Големите звезди довечера са Айо и Ройшин Мърфи, която помним от 90-е с електронната си музика. Пред нашата камера сподели тя, че музиката я кара да се усеща млада:
Ройшин Мърфи: Повече от 22 години се занимавам с музика, мина доста време, само че попстандартите и всяко ново парче, което протоколирам, ме кара да се усещам млада. За мен е предизвикателство всякога да върша нещо ново и това е най-важното. Искам да предам новите неща и на публиката - това е Ройшин - певица, която се пробва да бъде свободна.  Благоевград се трансформира в столица на френската музика Благоевград се трансформира в столица на френската музика
Фестивалът "Франкофоли " сътвори страхотна атмосфера, а хиляди приветстваха Имани и Паров Стелар.

За четвърта поредна година Министерството на външните работи подкрепя финансово фестивала за френска музика „ Франкофоли ". От външно министерство акцентират, че отношението на българската страна към франкофонската общественост е извънредно отговорно.
 Започва четвъртото издание на Започва четвъртото издание на "Франкофоли " в Благоевград
Започва четвъртото издание на "Франкофоли " в Благоевград. На 22 и 23 юни фестивалът, който показва едни от най-големите международни звезди, чака близ...
Георг Георгиев - зам.-министър на външните работи: Самият факт, че толкоз известни реализатори към този момент за следващ път избират Благоевград, с цел да показват своето изкуство и Благоевград се трансформира в сцена от международен мащаб, демонстрира, че страната ни в действителност се употребява с едно доста положително име измежду франкофонията.
Фестивалът продължава и на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР