Тази вечер гледайте предаването Референдум на живо от централата на

...
Тази вечер гледайте предаването Референдум на живо от централата на
Коментари Харесай

Тази вечер Референдум - на живо от централата на новия ЕП в Страсбург

Тази вечер гледайте предаването „ Референдум " онлайн от централата на новоизбрания Европейски парламент в Страсбург. Ще търсим отговори на огромните въпроси и провокации пред България и Европа в първата му сесия.

В студиото ще дебатират Андрей Ковачев – началник на българската делегация на ЕНП /ГЕРБ, Петър Витанов – началник на делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал /БСП, Илхан Кючюк – началник на българската делегация в Групата „ Обнови Европа " /ДПС, Ангел Джамбазки – член на ЕКР/ Вътрешна македонска революционна организация, Радан Кънев – член на Групата на ЕНП / Демократична България.

Дали българските евродепутати ще съумеят да защитят значими национални дела в новия Европейски парламент, ще покажат данните на социологическа организация „ Алфа Рисърч ", която ще тества публичните настройки по време на предаването.

За разпределението на ресорите в Европейска комисия и салдото на ползите, миграцията и бежанската политика, приемането ни в Шенген и ERM II, тестването Брекзит и още от най-важните тематики при започване на работата на този Екологичен потенциал.

Не пропускайте „ Референдум " - вторник от 21:00ч.!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР