Тази вечер феновете на футбола ще могат да се насладят

...
Тази вечер феновете на футбола ще могат да се насладят
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Барселона

Тази вечер почитателите на футбола ще могат да се насладят на здрава борба сред топ тимове в Европа. В 1/4-финална фаза от Шампионска лига Манчестър Юнайтед посреща Барселона. Срещата е с начален час 22:00 и ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Английският гранд Манчестър Юнайтед ще би трябвало да потвърди, че се намира в отлична форма през днешния ден. " Червените дяволи " посрещат на своя " Олд Трафорд " един от огромните любимци тази година Барселона.
След идването на Оле Гунар Солскяер отпред на отбора, играта на 20-кратния първенец на Англия внезапно потегли нагоре. Тимът изигра страховит реванш против ПСЖ, като завоюва с 1:3 в Париж и заличи пасива си от два гола в първата среща.
СЛЕДЕТЕ МАЧА ТУК
От своя страна отборът на Ернесто Валверде играе устойчиво през целия сезон. Воденият от Лионел Меси отбор е хладнокръвен в Испания и е на крачка от следващата си купа в Ла Лига. Освен това каталунците ще желаят да се реваншират за предходната година, когато Рома изненадващо ги в профил точно в 1/4-финалите.
СЛЕДЕТЕ МАЧА ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР