Тази вечер един срещу друг се изправят двама централни защитници,

...
Тази вечер един срещу друг се изправят двама централни защитници,
Коментари Харесай

Англия - Дания изправя Побойника срещу Спасителя

Тази вечер един против различен се изправят двама централни бранители, които макар еднообразно постоянните си изяви на UEFA EURO 2020, си остават на двата полюса в очите на милиони почитатели по света. Родените в еднакъв месец - март, само че през 4 години, Симон Кяер и Хари Магуайър няма да излязат скоро от облиците на Спасителя и Побойника.

Капитанът на Дания ще бъде безконечният воин, с помощта на чиято светкавична интервенция (съчетана с дейностите на основния арбитър Антъни Тейлър) в този момент сънародникът му Кристиан Ериксен е жив. Тъкмо бранителят на италианския гранд Милан по-късно успокояваше и обезверената половинка на колабиралия халф - Сабрина на терена на „ Паркен “, до момента в който всички се молеха първенецът с Интер да оцелее. Каквото и да направи оттук насетне в кариерата си, Симон ще бъде на респект на всички места.

Миналото лято се лепна безконечният етикет на Побойника върху Хари Магуайър. Тогава алкохолът стремително (както се случва съвсем винаги) вкара централния защитник и капитан на Манчестър Юнайтед в черна дупка и той взе участие в свиреп пердах на гръцкия остров Миконос. В последна сметка той се размина със пандиза, само че бе замразен за известно време за британския народен тим от селекционера Гарет Саутгейт. След това пристигна травмата, която не му разреши да приключи сезона във Висшата лига. Подобно на случая с Джордан Хендерсън, който не бе играл за Ливърпул от февруари обаче Саутгейт го вкара в листата си за континенталния шампионат. Нещо повече - при започване на форума той заложи на Тайрън Мингс като сътрудник на Джон Стоунс в центъра на отбраната на „ трите лъва “. Впоследствие Хари се включи на цялостна скорост за триумфалния ход до полуфиналите.

Интересното е, че тази година Магуайър и Кяер към този момент се срещнаха на британска земя, както ще бъде през днешния ден. Това стана на 11 март в първия осминафинал в Лига Европа сред колосите Манчестър Юнайтед и Милан на „ Олд Трафорд “.

Още четете в днешния брой на "Мач Телеграф ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР