Тази вечер е задържан Георги Янков, търговски директор на ТАД

...
Тази вечер е задържан Георги Янков, търговски директор на ТАД
Коментари Харесай

Задържаха търговския директор във фирмата на Кристиян Бойков

Тази вечер е арестуван Георги Янков, търговски шеф на ТАД Груп - компанията, в която работи уличеният хакер Кристиян Бойков. Информацията потвърдиха за " По света и у нас " от Министерство на вътрешните работи.

 © БГНЕС
По-рано през днешния ден прокуратурата и ГДБОП направиха спецакция във компанията. Според обвиняването, няма подозрение, че Кристиян Бойков е направил хакерската атака.

Тази заран в екслузивно изявление за Българска национална телевизия зам.-главният прокурор Иван Гешев разгласи, че съгласно проверяващите зад дейностите на 20-годишния юноша стоят гарант и подстрекател и че е допустимо задачата на офанзивата да е провокиране на политическо напрежение.

От офиса на ТАД груп са конфискувани всички компютри, сървъри и рутери, наличният програмен продукт, криптиращи стратегии и ключове за тях.
 Прокуратурата работи по версия, че офанзивата против Национална агенция за приходите е била за киберрекет Прокуратурата работи по версия, че офанзивата против Национална агенция за приходите е била за киберрекет
Акция на прокуратурата и ГДБОП във компанията, в която работи уличеният хакер Кристиян Бойков. Разследващите влязоха в офисите на ТАД груп. Според прокур...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР