Тази вечер е втората порция мачове от 4-ия кръг в

...
Тази вечер е втората порция мачове от 4-ия кръг в
Коментари Харесай

Нова порция интересни сблъсъци в Шампионската лига днес

Тази вечер е втората порция мачове от 4-ия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Турнирът навлиза във все по-голям стадий и всяка неточност към този момент може да има съществени последици. Затова можем да чакаме съществени конфликти по терените на Стария континент.

Шампионът Байерн (Мюнхен) досега е непогрешим. С победа през днешния ден над Република България Залцбург баварците ще си подпечатат класирането на 1/8-финал, а евентуално и първото място в група " А ". Изглежда тук борбата ще е за втората позиция, по тази причина конфликтът сред Атлетико Мадрид и Локомотив (Москва) ще бъде извънредно значим за двата отбора.

В група " В " е много по-оспорвано. Разликата сред първия и последния в класирането е едвам 3 точки. Което е още един знак какъв брой основни ще бъдат днешните мачове. В 19:55 Борусия (Мьонхенгладбах) посреща Шахтьор (Донецк), до момента в който огромния конфликт на вечерта опълчва Интер и Реал Мадрид в 22:00 на " Сан Сиро ".

В група " С " Манчестър Сити се надява да продължи безгрешната си серия и да си подсигурява място на 1/8-финалите. Това може да стане факт с триумф над Олимпиакос в Гърция. В другия мач Порто гостува на Олимпик Марсилия, като с триумф също на процедура ще си подсигурява място в плейофите.

Ливърпул също има три победи в трите си мача досега в група " D ". Това значи, че през днешния ден мърсисайдци могат да си подсигуряват класиране напред, в случай че запишат още една победа на сметката си в семейството си на Аталанта. В другия мач Аякс посреща Мидтиланд и също ще търси наложителен триумф, с който да направи още една крачка към плейофите.

Шампионска лига, групова фаза, 4 кръг:

Група " А "
Байерн (Мюнхен) - Република България Залцбург
Атлетико Мадрид - Локомотив (Москва)

Група " В "
Борусия (Мьонхенгладбах) - Шахтьор (Донецк)
Интер - Реал Мадрид

Група " С "
Олимпиакос - Манчестър Сити
Марсилия - Порто

Група " D "
Ливърпул - Аталанта
Аякс - Мидтиланд
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР