Тази вечер е сблъсът между Славия и Черно море от

...
Тази вечер е сблъсът между Славия и Черно море от
Коментари Харесай

Славия е фаворит, но Черно море има свои планове

Тази вечер е сблъсът сред Славия и Черно море от 1-ия кръг на efbet Лига. На " Овча купел " следва да забележим много любопитен конфликт сред два тима, които има какво да потвърждават. " Белите " ще опитат да задържат и даже до вдигнат равнището от предишния сезон, когато завоюваха бронзовите медали. " Моряците " пък ще търсят метод да се върнат измежду водещите тимове в шампионата, откакто през предишния сезон разочароваха и останаха отвън топ 6.

През предишния сезон варненци си потеглиха с трите точки от гостуването си на " белите ", откакто се постановиха с минималното 1:0. Във Варна пък двата отбора не излъчиха победител и направиха нулево реми.

Общата статистика е на страната на Славия. Софиянци имат 45 победи, против 36 триумфа за " Моряците " и 31 равенства. В столицата " белите " са даже още по-категорични - 31 триумфа, 14 равенства и единствено 11 загуби. Така те наподобяват любимци най-малко на хартия.

Треньорът на домакините Златомир Загорчич има някои проблеми към състава си. Той не може да употребява контузените Атанасов и Стоев. Сърбинът евентуално ще пусне на терена Стергиакис на вратата и в отбрана Христов, Гамаков, Виячки и Попадийн. Кръстев и Карабельов ще стартират в средата на терена, а Кирилов и Йомов ще са на крилата. Атаката ще води Чунчуков, а зад тила му ще работи Рангелов в ролята на плеймейкър.

При гостите няма кадрови проблеми. Илиан Илиев евентуално ще изведе на терена Георгиев на вратата и карето Попов, Станчев, Димов и Панов в отбрана. Андраде и Панайотов ще са опорните халфове, а Илиев ще извършва функционалността на плеймейкър. Енрике и Курьор ще са на крилата, а в офанзива голове ще се чакат от Иса.

efbet Лига, 1 кръг:

СЛАВИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Стергиакис, Христов Гамаков, Виячки, Попадийн, Кръстев, Карабельов, Рангелов, Йомов, Кирилов, Чунчукъв

Ч. МОРЕ: Георгиев, Попов, Станчев, Димов, Панов, Андраде, Панайотов, Енрике, Илиев, Курьор, Иса

Стадион: " Славия ", София
Съдия: Георги Давидов
Начало: 21:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Славия 21:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР