Тази вечер е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка

...
Тази вечер е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка
Коментари Харесай

Тримата финалисти от Hell’s Kitchen заемат мястото на шеф Ангелов

Тази вечер е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка – Филип, Дани и Светла ще получат опция да видят за малко най-близките си хора, само че единствено спечелилият от предизвикването ще може да прекара целия следобяд с тях. Вечерната резервация ще премине по невероятен метод – всеки един от финалистите ще заеме мястото на началник Ангелов и ще се трансформира в последна инстанция в ресторанта на Hell’s Kitchen, а в края на епизода ще станат ясни и двамата, които ще се изправят един против различен на огромния край на следващия ден.

Изключително тежко предизвикателство чака Филип, Дани и Светла довечера. Най-близките им хора ще прекрачат прага на ресторанта и тримата финалисти ще могат да ги прегърнат за малко, само че единствено спечелилият от предизвикването на началник Ангелов ще има опцията да прекара с тях целия следобяд. Самото предизвикателство ще бъде с нараснала компликация. Филип, Светла и Дани ще би трябвало да пресъздадат авторско вегетарианско ядене на шефа, единствено посредством опитване. Кой от тях ще се приближи оптимално до усета и презентацията, познавайки най-вече съставки в многокомпонентната паница, следва да разберем.

Вечерната резервация ще премине по изцяло друг метод. Днес основната дума ще бъде „ водачество “ и всеки един от тримата финалисти ще застане за несъмнено време на мястото на началник Ангелов, трансформирайки се в последна инстанция на Hell’s Kitchen България. Докато Филип, Светла или Дани са на паса, останалите ще извършват поръчките, дружно с началник Койчев и началник Димова, само че су-шефовете ще имат и загадка задача – да залагат бомби в ястията, които издават, с цел да ревизират дали индивидът на паса внимава задоволително за всичко.

В края на епизода ще научим имената и на двамата финалисти в Hell’s Kitchen България, а кои ще бъдат те ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Само ден преди огромния край на надпреварата, началник Ангелов разгласи и кастингите за втори сезон на Hell’s Kitchen България за отворени. Всички искащи могат да се запишат като попълнят формата за присъединяване ТУК.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР