Тази вечер е първият телевизионен дебат в Обединеното кралство в

...
Тази вечер е първият телевизионен дебат в Обединеното кралство в
Коментари Харесай

Джонсън срещу Корбин в първи предизборен телевизионен дебат

Тази вечер е първият ефирен спор в Обединеното кралство в границите на предизборната акция. Лидерът на Консервативната партия и министър председател на страната Борис Джонсън ще се изправи против Джереми Корбин - водач на най-голямата опозиционна Лейбъристка партия.

Брекзит и опазването на здравето се чака да бъдат в центъра на дебата по телевизионния канал Ай Ти Ви.

Ръководството на английското опазване на здравето счита, че дефицитът на фрагменти заплашва оцеляването на пациентите в може би най-трудната зима, която се задава.

Джонсън и Корбин направиха великодушни обещания за финансиране на опазването на здравето в досегашните си обществени изяви.

Лидерът на либералдемократите Джо Суинсън и водачът на Шотландската национална партия Никола Стърджън изгубиха обжалване в съда, че не са включени в дебата по Ай Ти Ви довечера, само че те ще имат благоприятни условия по-нататък да се включат в словесната борба.

Суинсън ще взе участие дружно с Джонсън и Корбин в спор по Скай нюз на 28 ноември, а на идващия ден Би Би Си провежда спор на всичките 7 водачи на политически партии.

Междувременно бе обявено, че някогашният ръководител на Камарата на общините Джон Бъркоу ще бъде специфичен посетител в студиото на Скай нюз в нощта след изборите на 12 декември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР