Тази вечер е големият финал на Фермата: Нов свят. За

...
Тази вечер е големият финал на Фермата: Нов свят. За
Коментари Харесай

Това ли е бъдещият победител във Фермата?

 Тази вечер е огромният край на " Фермата: Нов свят ". За победа ще се борят Сами, Маги, Веси и Краси, само че един от тях е с доста сериозна преднина. 

Красивият Сами Хоссни сподели голям брой качества, които напълно справедливо до водят до финала. Той ще остане в историята на целия формат като най-позитивният участник, който посредством умения, възприятие за комизъм и образование съумя да се потвърди като най-силният играч. 

" Ако до този миг по някакъв метод съм съумял по положителен метод да трансформира живота най-малко на един човек, моята задача към този момент е изпълнена. Ако желаете да подкрепите мен, като човек, преди малко завърнал се в страната, който желае да направи повече за развиването на дребния и междинен бизнес, то подкрепете ме ", прикани своите фенове да гласоподават за него. 

Бърз обзор на мненията в официланата страница на шоуто демонстрира, че Сами е с най-сериозна зрителска поддръжка. " Още през цялото време съм за Сами. Обичам мощните и точни мъже ", написа една от най-върлите почитателки на мачото. 

Освен безукорен външен тип, Сами се появи като много образован и учтив мъж, който заслужава да победи подобен формат и да отнеме това право на простотията, която нормално се шири в родните риалити формати. Той съумя да впечатли феновете съв своята позиция за живота, с разсъжденията, които изненадаха мнозина, поради нежната му възраст. 

Тази вечер онлайн ще се играят борби сред четиримата финалисти, само че зрителският избор също ще натежи на везната.

Сами е единствено на 27 години от Стара Загора, само че се дефинира като жител на света. Кариерата му на нутриционист, лайф коуч и бизнес консултант го среща със звезди. Роденият в фамилията на египтянин и българка юноша е някогашен национал по плуване, 10 пъти първенец на България по кикбокс и първенец на Азия по муайтай. Мечтае да сътвори първата ни федерация по сърф и да има семейство, като за бъдещия си дом към този момент е купил земя в Северна Бразилия, написа още " ШоуБлиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР