Тази вечер е един от най-интересните двубои от 1/8-финалите в

...
Тази вечер е един от най-интересните двубои от 1/8-финалите в
Коментари Харесай

Ювентус - Тотнъм

Тази вечер е един от най-интересните дуели от 1/8-финалите в Шампионската лига. Един против различен на " Алианц Стейдиъм " в Торино застават тимовете на Ювентус и Тотнъм. Домакините са в страхотна серия от 11 следващи победи във всички шампионати и ще се надяват тя да продължи и през днешния ден и да запишат добър резултат преди реванша. Англичаните обаче са извънредно неуместен противник, който може да сътвори големи проблеми на всеки.

Масимилиано Алегри е избрал за този двубй схемата 4-2-3-1 с Джанлуиджи Буфон на вратата и Матия Де Шилио, Меди Бенатия, Джорджо Киелини и Алекс Сандро в защита. Двамата в центъра на терена ще бъдат Сами Кедира и Миралем Пянич, а пред тях с по-атакуващи функционалности ще бъде триото Марио Манджукич,Федерико Бернардески и Дъглас Коща. На върха на офанзивата пък ще работи Гонсало Игуаин.

За гостите Маурисио Почетино е заложил на идентична скица с Юго Лорис под рамката и Серж Орие, Ян Вертонген, Дейвирсон Санчес и Бен Дейвис в защита. Муса Дембеле и Ерик Дайър ще имат ролята на отбранителни полузащитници, а Ерик Ламела и Кристиан Ериксен ще работят на крилата. Деле Али пък ще работи зад нападателя Хари Кейн.

Съставите на двата тима:

ЮВЕНТУС: Буфон, Де Шилио, Бенатия, Киелини, Сандро, Кедира, Пянич, Коща, Манджукич, Бернардески, Игуаин

ТОТНЪМ: Лорис, Орие, Вертонген, Санчес, Дейвис, Дайър, Дембеле, Али, Ериксен, Ламела, Кейн

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 13 февруари  Ювентус 21:45предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР