Тази вечер два тима от Европа ще си гарантират място

...
Тази вечер два тима от Европа ще си гарантират място
Коментари Харесай

Ще сътвори ли Гърция чудо, Швейцария чака спокойно

Тази вечер два отбора от Европа ще си подсигуряват място на Мондиал 2018 в Русия. Гърция приема Хърватия след проваляне с 1:4 в първата среща с вяра за възможен поврат. Балканското дерби не предложи конспирация в Хърватия, защото "шахматистите " съкрушиха противника в границите на едно полувреме.

Все отново "елините " ще разчитат и на горещата си аудитория, само че ще е много мъчно да сътворят поврат. Все отново традицията демонстрира, че вкъщи Гърция има две победи и тъждество от три мача в Атина, само че възможностите за краен триумф не са огромни.

Една от звездите на домакините Сократис Папастатопулос даде късмет от 5 % за отбора си.

Хърватите ще гостуват спокойни след триумфа вкъщи, а вие може да гледате дуела директно в ефира на DIEMA SPORT от 21:45 часа, както и на GONG PLAY. Съдия на дуела е холандецът Бьорн Куиперс.

В Швейцария "кръстоносците " домакинстват на Северна Ирландия след минималния триумф пристигнал по абсурден метод от несъществуваща дузпа. Със сигурност ирландците не са се отказали от офанзива на Мондиала, само че ще им бъде много мъчно.

Швейцария за последно загуби вкъщи преди 3 години от Англия, само че в квалификациите за Световното състезание в Русия направи 5 победи и голова разлика 13:2.

Двубоят е от 19:00 часа и ще може да го гледате в ефира на DIEMA, както и на GONG PLAY. Главен рефер на дуела е Феликс Брих от Германия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР