Тази вечер даваме началото на груповата фаза на Шампионска Лига.

...
Тази вечер даваме началото на груповата фаза на Шампионска Лига.
Коментари Харесай

Във Виляреал готови за битката с Аталанта

Тази вечер даваме началото на груповата фаза на Шампионска Лига. Най-силният европейски клубен шампионат се завръща с извънредно завладяващи срещи, а още по-хубавото за всички е, че по трибуните ще има почитатели, нещо, което през предходната година не бе по този начин, поради пандемията от ковид. Сега обаче почитатели ще има по всички игрища на остарелия континент, а в един от най-интересните мачове в днешната стратегия, Виляреал приема Аталанта. Очакванията са за страховит мач с доста попадения, а носителят на трофея от Лига Европа, в този момент ще се опита да се показа почтено и при най-силните.

Наставникът на „ жълтата подводница “, Унай Емери показа вълнението си преди идния дуел и разкри, че се надява на същински театър на терена.

„ Мисля, че ние и Аталанта много си приличаме. Те израснаха доста през последните години, същото направихме и ние. Смятам, че се срещат два страхотни отбора, които обичат атрактивния и ефективен футбол. Ще стане превъзходен мач и е в действителност вълнуващо да стартираме присъединяване си в Шампионската лига с мач пред нашите почитатели. Целите са мощно показване и по опция да излезем от групата. Ясно е, че Манчестър Юнайтед и Аталанта са любимци в нашата група, само че ние също имаме много положителни шансове “, приключи Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР