Тази вечер бе показан финалният епизод на Ергенът“, в който

...
Тази вечер бе показан финалният епизод на Ергенът“, в който
Коментари Харесай

Евгени избра Валерия въпреки майка си

Тази вечер бе показан финалният епизод на „ Ергенът “, в който Евгени Генчев направи своя избор за спътница в живота в лицето на моделката Валерия.Той за пръв път си разреши намерено да изрази възприятията си, да признае, че е влюбен и да изрече заветното „ Обичам те! “, макар неодобрението, което показва родната му майка към Валерия. Тя и моделката близо час спориха за прекомерно огромната обич на момата към животните, а благосклонностите на родителите на Евгени изрично бяха на страната на Елена, видя Hotnews.bg.



„ Ти си огромна пакост – разбрах го още сега, в който те срещнах. Ние сме изцяло разнообразни – ти си самонадеяна, дръзка, инати и безкомпромисна. Дойдох тук и допусках, че ще е откачено. Дали съм вярвал, че ще мога да срещна същинската обич, преследван от 100 камери?! Имах своите съмнения… И тук идва същинската, огромната пакост – срещнах я! “, стартира прочувствената си тирада Генчев.

„ Мисля, че доста съм загазил, тъй като съм същински влюбен в теб! Чувствам се необикновено, че към този момент мога да го призная. Да призная какво усеща сърцето ми… С всеки ден до теб възприятията ми ставаха все по-силни. Пазя си всички писма, които си разменихме и ги чета непрестанно! Непрестанно мисля за теб. Когато не си до мен, се опасявам, че те изгубвам. Толкова се опасявам, че от 3 месеца се чудя по какъв начин да ти кажа, че в действителност малко се опасявам от кучета “, призна с усмивка той.

„ Валерия, без всевъзможен боязън заставам пред теб, с цел да призная, че те обичам! Обичам те! Валерия, заставам с боязън пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! “, насочи публично предложение Евгени към Валерия, която едвам сдържаше сълзите си от страст. „ Казвам „ Да “! Толкова съм щастлива, че не мога да повярвам… Толкова доста го желаех, нямах самообладание да пристигна този миг, напряко ми се сви сърцето “, изрече Валерия преди Евгени да сложи годежния пръстен на ръката ѝ. „ От тук нататък ще сме единствено двамата. Надявам се да се обичаме, да сме щастливи и да не преставам да виждам този взор, тази откровена и нежна усмивка толкоз покрай мен “, изрази вяра Евгени за общото си бъдеще с Валерия в действителния живот.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР