Тази вечер Барселона посреща Спортинг в мач от последния кръг

...
Тази вечер Барселона посреща Спортинг в мач от последния кръг
Коментари Харесай

Барселона с резервите срещу Спортинг

Тази вечер Барселона посреща Спортинг в мач от последния кръг в група " D " на Шампионската лига. За домакините на " Камп Ноу " срещата е протоколна, защото те са сигурни, че ще играят в идната фаза и то като победител в групата. За гостите дуелът е от извънредно значимо значение, тъй като те се нуждаят от наложителна победа и в това време Ювентус да не завоюва при гостуването си на Олимпиакос, с цел да имат късмет лисабонци да продължат напред. Остава да забележим дали каталунците ще играят феърплей или ще го дават по-лежерно, с което да дадат повече шансове на противника да си тръгне с трите точки.

Първите усещания са, че Барса няма да се хвърли с всички сили в търсене на успеха, защото в стартовия състав липсва огромната звезда Лионел Меси. Мястото му в офанзива ще бъде заето от Пако Алкасер, който ще си партнира с Луис Суарес. Почивка получават и други основни играчи като Марк-Андре тер Щеген, Хавиер Масчерано, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Андрес Иниеста.

Спортинг пък излиза с Алан Руис в предни позиции, а той ще има поддръжката на Бруно Сезар, Бруно Фернандеш и Маркос Акуня.

Съставите на двата тима:

БАРСА: Силесен, Семедо, Пике, Вермален, Дин, Видал, Гомеш, Ракитич, Д. Суарес, Л. Суарес, Алкасер

СПОРТИНГ: Патрисио, Пичини, Коатес, Матийо, Ристовски, Карвальо, Баталия, Фернандеш, Сезар, Акуня, Руис

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Шампионска Лига 6 кръг, вторник 5 декември  Барселона 21:45предстои  Спортинг (Лисабон)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР