Тази вечер българският национален отбор по волейбол ще се изправи

...
Тази вечер българският национален отбор по волейбол ще се изправи
Коментари Харесай

България срещу Полша в един мач с огромно значение

Тази вечер българският народен тим по волейбол ще се изправи против Полша в финален мач от група D на международното състезание. Срещата е от 20.30 ч.

В понеделник международните първенци победиха с 3:0 Иран и оглавиха класирането. Залогът за " лъвовете " не е по никакъв начин дребен, тъй като при разгромна победа тази вечер те ще изместят Полша от първото място.

Резултатите от първата фаза се придвижват и във втората и по тази причина всяка точка е от голяма важност. Трета поредна победа, и то против международния първенец, ще увеличи самочувствието на родните волейболисти. При загуба обаче възможностите за класиране за решителните мачове в Италия доста ще намалеят.

След безапелационната победа над Куба в неделя селекционерът на отбора Пламен Константинов съобщи, че " лъвовете " няма от какво да се тормозят и единствено могат да завоюват от един подобен мач.

България ще продължи присъединяване си на международното състезание в София, като мачовете в " Арена Армеец " са от 21 до 23 септември. / bTVnews
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР