Тази вече е първият двубой от 1/4-финала в Лига Европа

...
Тази вече е първият двубой от 1/4-финала в Лига Европа
Коментари Харесай

Арсенал - ЦСКА , Миланов не е тутиляр

Тази към този момент е първият дуел от 1/4-финала в Лига Европа сред Арсенал и ЦСКА (Москва). " Артилеристите " не крият упоритостите си за успех в тази конкуренция, което може да е единственият им късмет за присъединяване в Шампионската лига следващата година. Те ще желаят да реализират безапелационна победа, която да им даде успокоение преди реванша в Москва. Особено като се има поради, че лондончани към момента нямат победа при посещение в Русия. " Армейците " обаче никога не идват като обречени и имат вяра, че могат да си тръгнат с добър турнирен резултат.

Мениджърът на домакините Арсен Венгер е предпочел да заложи в този мач на Александре Лаказет на върха на офанзивата, а Месут Йозил ще работи зад тила му. На двете крила пък започват Хенрих Мхитарян и Джак Уилшир.

В същото време ЦСКА излиза с Ахмед Муса и Понтус Вернблум в предни позиции, а по крилата ще ги поддържат Георгий Шенников и Константин Кучаев. Българинът Георги Миланов не е включен в стартовите единадесет и е оставен на пейката.

Съставите на двата тима:

АРСЕНАЛ: Чех, белерин, Мустафи, Косиелни, Монреал, Джака, Рамзи, Йозил, Уилшир, Мхитарян, Лаказет

ЦСКА: Акинфеев, А. Березуцки, В. Березуцки, Игнашевич, Натхо, Головин, Дзагоев, Кучаев, Шенников, Вернблум, Муса

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР