Тази цялата история, този български футбол, тази футболна централа и

...
Тази цялата история, този български футбол, тази футболна централа и
Коментари Харесай

Цитат на деня: Футболът ни е като механа с оркестър - влизаш и поръчваш музиката

" Тази цялата история, този български футбол, тази футболна централа и като цяло съдиите ми наподобяват - споделям наподобяват, да не се обиди някой - на една кръчма с оркестър. Идваш, поръчваш си специфична музика, заповядваш и тя стартира да се свири. "

Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев преди мача с " Лудогорец " в събота. Двата тима се срещат на стадион " Лудогорец сцена " от 17.15 ч. в основен дуел от Първа лига. Преди него разликата сред основните кандидати за купата е три точки.

Пенев добави, че чака още веднъж съдиите да са " основни герои ", както съгласно него се е случило в мача за Купата на България в сряда. " Това, което стана в сряда, е неприемливо. Решенията, които бяха взети, не могат и не би трябвало да бъдат част от професионален мач, от един футболен празник. "

Мачът в събота ще бъде управителен от Драгомир Драганов, който беше четвърти арбитър на дуела за Купата. " Не е редно и разумно четвъртият арбитър да ти свири идващия мач. И то да е основен арбитър. Нещо асистент, пратеник вероятно... Ние в случай че останем още четири-пет дни в района и изиграем още два мача, може би страничните рефери ще ни бъдат основни. За мен това не е обикновено ", сподели още Пенев.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР