Тази теория на конспирацията твърди, че евреите и левичарите проектират

...
Тази теория на конспирацията твърди, че евреите и левичарите проектират
Коментари Харесай

Disney и Warner Bros изтеглят реклами от X, след като Илон Мъск очевидно подкрепя антисемитската теория на конспирацията

Тази доктрина на конспирацията твърди, че евреите и левичарите проектират етническата и културна подмяна на белите популации с небели имигранти, което ще докара до „ бели геноцид “.

Очевидното утвърждение на теорията от господин Мъск беше посрещнато с ядовит укор от Белия дом, който го упрекна в „ непоносимо поощряване на антисемитска и расистка ненавист “, която „ опонира на нашата същина полезности като американци ".

Изображение: Илон Мъск на срещата на високо ниво за сигурността на ИИ в Блечли Парк

" Неприемливо е да се повтаря отвратителната неистина... един месец след най-смъртоносния ден за еврейския народ след Холокоста, Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс сподели, имайки поради офанзивата на Хамас против Израел от 7 октомври.

Това идва няколко седмици, откакто господин Мъск беше интервюиран от министър-председателя Риши Сунак на събитие на AI в Обединеното кралство.

Няколко огромни американски компании изтеглиха рекламите от платформата X, явно в отговор на абсурда.

Риши Сунак искаше да впечатлете Илон Мъск, до момента в който той се кикотеше по време на въпроси и отговори на софтбола

В допълнение към Disney, Warner Bros Discovery и Comcast, Lions Gate Entertainment и Paramount Global споделиха в петък, че също стопират рекламите си.

Беше също по този начин обявено, че Apple, най-голямата компания в света по пазарна стойност, също спираше своите реклами.

IBM в четвъртък спря рекламирането си на X, откакто отчет откри, че нейните реклами са сложени до рекламно наличие Адолф Хитлер и нацистката партия.

ИИ ще значи ли „ няма потребност от работа “?

Представители на господин Мъск и X в петък отхвърлиха да разясняват обявата му.

„ Когато пристигна към тази платформа - X също беше извънредно явен по отношение на нашите старания за битка с антисемитизма и
дискриминирането. Няма място за това на никое място по света - грозно е и неверно. Точка “, написа основният изпълнителен шеф на X Линда Якарино в четвъртък.

Г-н Мъск по-късно разгласява в платформата: „ Много от най-големите рекламодатели са най-големите потисници на вашето право на независимост на словото. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР