Тази сутрит БЛИЦ установи, че в центъра на София са

...
Тази сутрит БЛИЦ установи, че в центъра на София са
Коментари Харесай

София осъмна с предизборни плакати на Рада Дълбоката и Пинокио!

Тази сутрит БЛИЦ откри, че в центъра на София са разлепени плакати, на които Радан Кънев, Стефан Тафров и Христо Иванов - Пинокио от „ Демократична България “, приканват хората да гласоподават за тях. В подмяна дават обещание хомосексуализъм, извращения, трети пол и джендър идеология.

Кънев твърди, че евроГейските приходи идвали с евроГейски ред, а проваленият някогашен правосъден министър Христо Иванов в допълнение се хвали, че не плащал налози и здравни осигуровки, не плащал членски импорт и в никакъв случай не бил работил, като се издържал единствено от грантове.

В долната част на плаката е цъфнал перверзника „ проверяващ публицист “ Христо Гешов, който нашумя с порноклиповете си, на които се демонстрира фен на хомоизпълненията и близането на тоалетни чинии. На обособена фотография Гешов е прегърнал приятеля си Иво Прокопиев, спонсор и идеолог на „ Демократична България “.


Надписът на агитматериала гласи: „ ТЕ СА НАШ’ТО ЗНАМЕ “, а под фотографията на Радан Кънев, по прочут в хомо средите като Рада Дълбоката, се мъдри и звучното: „ Г..з, ти си наш’то знаме! “, с който лозунг политическото отроче на Иван Костов неведнъж е заявявал, че се гордее.

Дали с тази „ новаторска “ реклама, в случай че изхожда от „ Демократична България “, се облъчват десните гласоподаватели единствено няколко дни преди изборите или пък се касае за смешка, при която създателят й доста тъкмо е усетил главните постулати на психодесните, неолиберални и тотално провалени „ родни “ политици Кънев, Тафров и Иванов, не е ясно.

Ясно обаче е едно, за психодесните „ моралът “ се свежда до близането на тоалетни чинии, отричането на законите на природата с джендър идеологии, разграбването на националното благосъстояние посредством незаконна приватизация, както и до лицемерното приписване на „ десни “ хрумвания, на фона на комунистическия им генезис.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР