Тази сутрин все още имаше чакащи автобуси на границата ни

...
Тази сутрин все още имаше чакащи автобуси на границата ни
Коментари Харесай

Всички автобуси от Турция вече са преминали границата

Тази заран към момента имаше чакащи рейсове на границата ни с Турция. До обяд потокът се изтегли и сега ситуацията е спокойна и трафикът е в нормалните си граници.

Средно по към 4 часа на рейс е траела снощната инспекция, разказаха шофьори и притежатели на транспортни компании. Заради инспекциите със забавяне от 22 часа, в 3 часа тази заран на автогарата в Хасково са пристигнали рейсовете от Турция.

Създалата се обстановка е принудила превозвачите да анулират краткотрайно 90% от постоянните линии. Така съгласно локална компания в Хасково, рейсовете от Истанбул, Бурса и Измир в посока България ще тръгнат още веднъж по направленията си чак на следващия ден вечер, предава Fakti.bg.

Днес от Министерство на вътрешните работи оповестиха повече детайлности за огромната акция на граничния пункт. Тя е била против контрабандата на артикули. В нея са взели участие и екипи на приходната и митническата организации, както и на автомобилната администрация.

В акцията са тествани 37 рейса, 6 тежкотоварни камиони, над 40 леки коли, както и преминаващи пешком през пункта пасажери. От 13 рейса са конфискувани близо 4 000 контрабандни артикули, огромна част от тях облекла и парфюми, обозначени със международни марки.

От пасажери са иззети месни артикули и други неразрешени за импорт артикули.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР