Тази сутрин Турция е затворила всичките си гранични пунктове за

...
Тази сутрин Турция е затворила всичките си гранични пунктове за
Коментари Харесай

Службите в Одрин връщат чужденци на границата

Тази заран Турция е затворила всичките си гранични пунктове за пасажери, идващи от няколко европейски страни - Германия, Франция, Белгия, Холандия, Австрия, Испания, Дания, Норвегия и Швеция в границите на ограниченията против новия ковид.

Властите на ГКПП-ата край Одрин от 8 часа тази заран не одобряват пасажери, идващи от тези страни. Митническите управляващи на Капъкуле от тази заран са върнали всички, идващи от тези европейски страни, за които още нощес публично бе обявено, че Турция анулира пътуванията.

Спрямо турските жители, идващи от тези страни, се ползва мярката вписване по местоживеене и се слагат под наблюдаване в продължение на 14 дневна карантина, осведомиха от митническата работа на Капъкуле. Идващите от други страни пасажери наложително минават през термокамери и едвам тогава им се позволява да преминат на турска територия, осведомиха от митническата работа на Капъкуле, най-големия сухопътен Граничен контролно-пропусквателен пункт на Турция за и от Европа. Шофьорите на тирове също се подлагат на обзор с термокамерите, след което им се позволява да преминат на турска територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР