Тази сутрин температурите в страната са между 2 и 8

...
Тази сутрин температурите в страната са между 2 и 8
Коментари Харесай

Силен вятър и по-ниски температури

Тази заран температурите в страната са сред 2 и 8 градуса, само че поради мощния вятър чувството е за по-студено време. За 8 области от страната е разгласен оранжев код за вятър.

Десетки са сигналите за паднали клони и дървета

Валежите последователно ще стопират и облачността ще намалее. Повече валежи от дъжд ще има единствено в източните региони на страната, там ще остане прохладно и денем.

Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад и в цялата страна са оповестени предизвестия. В северозападните региони, както и в областите Пловдив, Пазарджик и Сливен те са от втора степен – за пориви над 100 км/ч.

От 27 март до 29 март в това число са вероятни слаби разстройства в геомагнитното поле

Температурите ще са много по-ниски от тези пред миналите дни – оптималните ще са сред 5°и 10°, в София – към 5°.

В планините ще е облачно с превалявания от сняг. Следобед  в масивите от Западна България ще спре да вали и облачността ще са раздра. Ще духа мощен до плевел северозападен вятър в планината. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра – към  минус 10°.

През нощта следва увеличаване напразно и бързо захлаждане

В сряда ще е относително студено и към момента прохладно. Сутрешните температури ще са сред минус 4 и плюс 1 градус, а дневните – сред 5° и 10°. В четвъртък температурите ще се покачат с към 5-6 градуса и ще има повече слънце.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР