Тази сутрин столицата на Украйна Киев е била подложена на

...
Тази сутрин столицата на Украйна Киев е била подложена на
Коментари Харесай

Киев атакуван с ракети тази сутрин

Тази заран столицата на Украйна Киев е била подложена на офанзива.

Взривове са се чули от левия бряг на Днепър на 11 ноември сутринта . Минути преди този момент бе оповестена въздушна паника.

По предварителни данни противовъздушната защита се е задействала по балистични ракети, заяви кметът на Киев Виталий Кличко . В обществените мрежи кметът предизвестява жителите в столицата да останат в укритията. По-късно обаче въздушната паника на столицата бе анулирана и остана в действие за източните елементи на Украйна.

Кличко оповестява и че макар сигналите към Спешните служби, избавителните екипи не са разкрили потърпевши хора на място.

Това е първа офанзива против Киев след края на септември .

В последните два часа през вчерашния ден , 10 ноември, столицата Киев бе атакувана с безпилотни летателни апарати. Военновъздушните сили оповестиха, че РФ е направила комбинирана офанзива, въпреки и да не дават разбивка какво е било пуснато по столицата. Общо към Украйна са летели повече от 30 дрона и ракети от няколко типа. По данни на Военновъздушни сили множеството от дроновете са били ориентирани към фронтовите региони . В Одеса, Днепропетровска, Харковска, Полтавска, Сумска, Кировоградска и Киевска области е работила противовъздушната защита.
 Отново съветски удари по Одеса
Отново съветски удари по Одеса

Има пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР