Тази сутрин си е отишъл Мирослав Георгиев, когото всички познават

...
Тази сутрин си е отишъл Мирослав Георгиев, когото всички познават
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Почина Миро от Big Brother! Сбогом, момчето!

 Тази заран си е отишъл Мирослав Георгиев, който всички познават като Миро от " Биг Брадър ". Победителят от втория сезон на риалити формата беше единствено на 40 години.

Гадно, извънредно и жалко.

Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.

Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!

Това написа във Facebook доскоро водещият Ники Кънчев. Припомняме, че предходната година Мирослав Георгиев бе покосен от инсулт, от който се възвърне. Преди това е изкарал и ковид, както самият той е споделял пред другари, макар че не си е правил тест. Твърди, че точно инфекцията е провокирала и инсулта. За перипетиите си със здравето тогава бизнесменът показа в профила си в обществените мрежи следното: " Моите спа процедури са малко по-различни от вашите ". След което добави:

" 40-годишнината ми стартира Ударно, в дословния смисъл на думата, дори и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в жанр Аll inclusive, и съвсем се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5 л. дневно вливания три пъти дневно храна и цялостно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха разтривки, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на шанс. Сега успокоение и мощна храна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР