Тази сутрин посланикът на САЩ в България Херо Мустафа посети

...
Тази сутрин посланикът на САЩ в България Херо Мустафа посети
Коментари Харесай

Херо Мустафа на Капитан Андреево: САЩ подкрепят българските власти за сигурността по границите

Тази заран посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа посети южната граница ни граница , с цел да подчертае уговорката на Съединени американски щати към партньорството и съдействието с България за подсилване на граничната сигурност , оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.



Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ е най-натовареният в Европа.
Съединените щати поддържат напъните на българските управляващи за гарантиране на сигурността на българската граница, която е и външна граница на Европейски Съюз.

Съединени американски щати и България са отлични сътрудници и си сътрудничат интензивно във връзка с граничната сигурност. Посланик Мустафа посети Граничен контролно-пропусквателен пункт   “Капитан Андреево ”, зелената граница на Република България и Тристранния взаимен контактен център за полицейско и митническо съдействие (съвместен център  между България, Гърция, Турция ситуиран на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”).

Посланик Мустафа и Дъглас Екхард, аташе от Службата за митническа и гранична защита на Съединени американски щати към Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати се срещнаха с основен комисар Ивайло Иванов, основен секретар на Министерството на вътрешните работи, основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Главна дирекция " Гранична полиция " и с комисар Деян Моллов, шеф на Регионална дирекция „ Гранична полиция “-Елхово. -->

Т е разискаха настоящото съдействие и партньорство сред американското посолство в София, Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати,  Службата за митническа и гранична защита на Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати и Министерството на вътрешните работи на Република България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР