Тази сутрин ПИК написа, че новият транспортен министър ще е

...
Тази сутрин ПИК написа, че новият транспортен министър ще е
Коментари Харесай

Шуробаджанащината по върховете: Гаджето на Бъчварова стана министър, след като зет й бутна Манолев!

Тази заран ПИК написа, че новият транспортен министър ще е Росен Желязков - индивидът, който живее с шефката на премиерския кабинет Румяна Бъчварова.

Желязков е някогашен основен секретар на Министерския съвет, името му беше забъркано в аферата "Костинброд ".

Новината разсъни неразбиране, дори яд измежду политическия хайлайф. Оказа се, кроежът против предходния титуляр Александър Манолове е имал "интимна закваска ".

Манолев бе отдръпнат след клеветническа публикация в "Капитал ", написана от Росен Босев, който е...зет на Румяна Бъчварова и живее с щерка й Лора Филева, също журналистка в "Капитал "?! <strong>(на долната фотография - крайните вдясно и вляво сред Галя Прокопиева).

Интригата е почтена за стила на кардинал Ришельо.

Излиза, че Бъчварова е употребила роднинските си контакти, с цел да кадрува и да вреди приятеля си Желязков за министър!

Това е нечуван спор на ползи, който ще се отрази на ориста на държавното управление, разясняват анализатори. В същото време огромна част от транспортния отрасъл излезе с заявления в поддръжка на кандидатурата на Александър Манолев.

Това очевидно няма значение, въздействието на Бъчварова е неотразимо, като че ли тя е министър-председател, а кръгът "Капитал " отново си е на власт, обобщават картинката от държавното управление.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР