Тази сутрин още петима мъже, съпричастни към непристойните действия, са

...
Тази сутрин още петима мъже, съпричастни към непристойните действия, са
Коментари Харесай

Задържани са още петима за непристойни действия по време на мача между България и Англия

Тази заран още петима мъже, съпричастни към непристойните дейности, са арестувани в Първо районно управление (на МВР). Предстоят спомагателни дейности за издирването и задържането и на други участници с сходно държание. Обект на търсене и отклоняване в районното ръководство са още 5-ма, с което общият брой на откритите досега става 16. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От началото на годината при осъществяване на футболни срещи на територията на София са арестувани общо 78 лица. Спрямо 48 от тях са наложени насилствени административни ограничения, като 31 са със възбрана за посещаване на спортни мероприятия за период от 2 години и 1 000 лв. санкция, 9-има имат наложена възбрана за 1 година и 1 000 лв. санкция, 1 е с 2 - годишна възбрана и глоба от 60 часа публично потребен труд, 1 – с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия за период от 3 месеца.

Шестима от арестуваните са оправдани от съда. Спрямо 29 от арестуваните са формирани бързи производства за владеене на опиати, а по отношение на един има формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР