Тази сутрин (наше време) съосновател и основател, генерален директор и

...
Тази сутрин (наше време) съосновател и основател, генерален директор и
Коментари Харесай

Илън Мъск изтри своя Twitter акаунт

Тази заран (наше време) съосновател и създател, общоприет шеф и собственик на фирмите Tesla и SpaceX Илън Мъск написа в Twitter, че одеве е премахнал своя Twitter акаунт . Малко по-късно неговото име бе сменено от Elon Musk на Daddy DotCom, а вместо аватар е подложен черен кръг.

Да напомним, че потребителите на тази обществена мрежа не мога „да изтриват акаунта“. В настройките е допустимо единствено акаунтът да бъде изключен. След деактивирането страницата на потребителя не може да се преглежда, не се демонстрират туитовете и името на потребителя. Но страницата на Илън Мъск ще остане налична.

Just deleted my Twitter account

— Daddy DotCom (@elonmusk) June 17, 2019

След деактивирането потребителят има разполагаем 30 дни, с цел да възвърне своя акаунт, в случай че желае.

Преди да напише известието за изтриването на своя Twitter акаунт, Мъск е качил изображение на персонаж от играта Nier: Automata с име 2B, оповестява порталът Kotaku (сега този туит е премахнат). Не е посочен създателят на това изображение, а Мъск отхвърли да го назове, както го помолиха потребителите.

Съобщенията, които Мъск публикуваше в тази обществена мрежа, няколко пъти водиха до съществени последици. През месец август 2018 година той написа, че е подготвен да изкупи всички акции на Tesla при цена $240, с цел да не му се пречкат комисии, групи от акционери, съставители на рейтинги и така нататък След този туит цената на акциите на Tesla набъбна с 6%, а комисията по скъпи бумаги на Съединени американски щати упрекна Мъск в подвеждане на вложителите. След това той заплати санкция от $20 милиона и напусна поста ръководител на борда на шефовете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР