Тази сутрин мернах, че се опитват да убият кариерата на

...
Тази сутрин мернах, че се опитват да убият кариерата на
Коментари Харесай

Журналист: Опитват се да убият кариерата на професор Мирчев

" Тази заран мернах, че се пробват да убият кариерата на професора по социология Михаил Мирчев, който ми е преподавам в УНСС избираем предмет. Видиш ли, казвал думата с Ц. и думата с Н. А също бил мигрантоскептик. Някаква либерастка конструкция в СУ сега написа отворено писмо - донос, че той трябвало да бъде уволнен.
Има зрънце истина, проф Мирчев от време на време има изострен език, само че е потвърден експерт. Абсурдно е да се назовава фашист поради своето мнение, което в действителност има основи, че даже и емпирични доказателства (под формата на отрязани глави в Ница). По-скоро е фашизъм опитът с доноси да се запуши нечия уста. Нещата тук са пресилени и миришат мощно на разпра с " неуместен " учител ", в обществената мрежа Facebook.
 Ирини Зикидис: Войната за мозъците на хората продължава още по-яростно, на прицел са университетите Ирини Зикидис: Войната за мозъците на хората продължава още по-яростно, на прицел са университетите
" Преди време ми споделяха " Абе какво се занимаваш да коментираш западния троцкизъм, тая нелепост няма по какъв начин да пристигна в България ". Оказа се,...
" Положението отива къмто нелепостите в американските университети, където за непремерена дума се стига до завършек на блестящи научни кариери. И това води до цензура, оковаване на свободата на мисълта и до едни времена, наричани Маккартизъм, единствено че в шарена опаковка.
А задръстване то на усти и разрешението да се преподава единствено " вярната доктрина " на верен език (кой е дал на либералите да дефинират право-криво) към този момент води до Лисенковизъм и наложително индоктриниран с концепциите на властимащите (независимо дали расова доктрина на Розенберг или теорията, че има 72 пола).
Явно да си клеветник, тъпо дребосъче, което изпада в див вътрешен възторг, че е обадил на класната е навсякъде феномени, без значение от нация и обществен строй. И хора, които портят, без значение дали на класна, Зукерберг, началници или академични управи, са единственото, което не търпя. За такива - знаете по какъв начин се дефрендва. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР