Тази сутрин живущи в блок в близост до ОУ "Душо

...
Тази сутрин живущи в блок в близост до ОУ "Душо
Коментари Харесай

Зловещ екшън окървави вход в пловдивски блок СНИМКИ 18+

Тази заран живущи в блок наоколо до ОУ "Душо Хаджидеков " се сблъскаха с ужасяваща панорама - целият им вход бе в кръв. Причината скоро става ясна на всички - голямо стъкло до вратата на входа е счупено, а от него стартират пътеки от кръв, оповестява.

"Имаше кръв на всички места безусловно. Който и да го е счупил се е нарязал доста. Пред асансьора, на пейката начело, даже на спирката на рейсовете наоколо. Видяхме, че е употребена чешмата на първото междуетажно пространство - очевидно индивидът, потрошил стъклото се е опитал да измие кръвта от себе си ", описа живуща във входа.

Част от живущите чуват звуци от чупене на стъкла след 23 часа нощес. Те обаче не допускат, че става дума за техния вход.



"Чух да се трошат стъкла, допускам, че цялата махала го е чула, само че помислих, че някой изхвърля боклуци... ", описа още пловдивчанката.

Кръвта обаче води до площадката на петия етаж. Според съседка от етажа, нощес повече от 10 минути на звънеца на един от жилищата на етажа някой е звънял нападателно.

"Звънеше се в продължение на доста време. Никой обаче не отваряше. Бях си легнала, тъй че не знам кой е бил пред вратата. Даже им почуках по стената да спрат за звънят, откакто никой не отваря ", описа дамата.

Според съседи кървавите следи водят до апартамент населяван от двама мъже, родом от Турция. Предполага се обаче, че който и да ги е търсил, не ги е намерил. Съседи описаха, че постоянно мъжете са имали гости.

"Чувал съм много кавги сред тях ", разяснява комшия.

Живущите с изненада виждат кървавите дири на сутринта, защото тази нощ никой не е чул викове във входа. Именно поради това съседите не знаят викана ли е полиция за среднощния екшън, нито кой може да е виновен за золума.

По-голямата част от кървавите следи към този момент са изчистени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР