Тази сутрин България за пореден път осъмна скована от минусови

...
Тази сутрин България за пореден път осъмна скована от минусови
Коментари Харесай

Гери-Никол и Дани Илев в Тайланд - slava.bg

Тази заран България за следващ път осъмна скована от минусови температури, само че надалеч отсам, в Тайланд, градусите фрапантно се разграничават. Именно там - под жаркото слънце и сантименталните гледки, певицата Гери-Никол реши да разкрие кой е мъжът, откраднал сърцето ѝ.

Преди седмица изпълнителката стартира да качва в формалната си страница фотоси, показващи определени моменти от горещата ѝ отмора в азиатската страна. Тя показа със своите почитатели по какъв начин се любува на удобния климат, потопена във водите на басейн, написа Dir.bg.

Освен за отдих, остров Пукет се оказва и най-подходящото място за брюнетката, от което да оповести новата си връзка. Още преди месеци се заприказва за връзките ѝ с кикбоксьорът Дани Илев - мълва, която потегли откакто двамата демонстрираха непосредственост по време на светско събитие в края на ноември предходната година. Но тогава обстановката бе само в областта на догадките.

Когато обаче варненката отпътува за Тайланд, породи въпросът кой е индивидът, който снима предизвикателните ѝ изображения.

Скоро по-късно спортистът стартира да разгласява в обществените мрежи свои фотографии от същото място, с което несъмнено разсъни съмнението на доста хора. Само че всеки един от тях бе самичък на фотосите си... най-малко до момента.

За да означи настъпването на Китайската Нова година, преди час Гери-Никол качи в мрежата първия им общ кадър с Дани. Двамата театралничат по бански в един от басейните на първокласния комплекс от независими вили "Kata Rocks ", ситуиран на скалистия бряг на Андаманско море. Певицата се е подпряла на лакти на ръба на оборудването и нежно е положила глава върху ръката на спортиста, който държи бутилка шампанско и пура, усмихвайки се към хоризонта.

"Честита Китайска Нова година! Любов и благополучие на всички ", гласи посланието.

Едно е несъмнено - пожеланието на Гери-Никол важи с цялостна мощ за самите тях, защото двойката наподобява повече от радостна, откакто сметнаха за излишно, да крият своя романс и публично да разгласят връзките си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР