Тази сутрин 23-годишен моторист, който беше настанен в болница в

...
Тази сутрин 23-годишен моторист, който беше настанен в болница в
Коментари Харесай

Фатална развръзка: Почина 23-годишният мотоциклетист, който катастрофира без каска във Варна

Тази заран 23-годишен моторист, който беше настанен в болница в тежко положение след злополука във Варна, е умрял. Това оповестиха от полицията в морския град.

Вчера, към 10:40 часа, на ул. «Янко Мустаков» във Варна, 23-годишен мъж, ръководещ мотоциклет «Кавазаки» без защитна каска, по време на придвижването си, губи надзор над транспортното средство и се блъска в задната част на микробус «Форд», който завива наляво.

При удара е потърпевш А.П. (водач на мотоциклета), който е настанен в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна» за наблюдаване и лекуване с голям брой фрактури и рани по цялото тяло. Там е настъпила гибелта му тази заран.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. При случая леко е потърпевш и лидерът на микробуса (61 г.).

Пак през вчерашния ден, към 11:00 часа, в гр. Провадия, на ул. «Трети февруари», лидерът на«Фиат» В.М. (81 г.) от с. Снежина, по време на придвижване обратно, не се е убедил, че пътят е свободен и затиска жена, намираща се зад автомобила. Вследствие на случая 75-годишната пешеходка получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

По-късно, към 17:10 часа, на пътя с. Кичево – гр. Аксаково, лидерът на «Фиат» Р.В. (42 г.) от Варна, по време на придвижването си, застига и блъска «БМВ», което се движи начело. Вследствие на случая е потърпевш 53-годишният лидер на втория автомобил, който получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР