Тази сряда в Шеф под прикритие“ влиза Дамян Иванов –

...
Тази сряда в Шеф под прикритие“ влиза Дамян Иванов –
Коментари Харесай

Собственик на хранителна компания проверява служители и доставчици в „Шеф под прикритие“

Тази сряда в „ Шеф под прикритие “ влиза Дамян Иванов – притежател на Global Food Company и комерсиалната марка IZZI. Той ще кандидатства за работа във компанията си, занимаваща се с произвеждане на храни като фасул, ориз, леща и други. След като минава през предизвикването да реалокира напълно компанията си от Варна в Пловдив, на Дамян Иванов му се постанова да сътвори нов екип и да го развие. Той влиза в предаването, с цел да ревизира по какъв начин се оправят чиновниците му, както и някои снабдители.

В първия ден от тестването шефът се среща с Мариана, която е нов чиновник във фабриката. Още първоначално тя демонстрира работа на бързи обороти, а новият ѝ сътрудник едвам се оправя с темпото. Той я предизвика няколко пъти с непохватност и Мариана му прави съществени забележки. В процеса на работа двамата стопяват дистанцията и тя му споделя за персоналния си живот, който доста развълнува шефа.
 Шеф под прикритие NOVA
Качеството на продукцията във компанията на Дамян зависи доста и от доставчиците, с които работи. Затова във втория ден от предизвикването основателят на компанията се среща с Албена Хаджиева, която е производител на смилянски фасул. Тя му демонстрира и споделя по какъв начин по най-традиционен метод отглежда и се грижи за своя фасул от градината. Дамян остава впечатлен от нейното усърдие и от суровината, която му предлага.

Освен чиновниците и доставчиците, Дамян желае да ревизира и един от началниците на фабриката, където суровината се пакетира, сортира, а по-късно следи за качеството ѝ. Затова по време на третия ден от своето прикритие, шефът се среща с Петър - шеф въз основата. Още при запознанството им служителят изненадва Дамян с акуратен обзор на суровината, чист и спретнат склад, а с историята за сина си, началникът оставя прочувствен отпечатък в сърцето на шефа. Вижте в епизода тази сряда по какъв начин ще бъде заплатен лоялният чиновник на компанията.

В четвъртия и финален ден от прикритието си притежателят на фабриката се среща с Боян, който е мотокарист. Работата му напълно не е лесна и новият чиновник е обезпокоен по какъв начин ще се оправи с нея. Шефът не остава удовлетворен от подценените ограничения за сигурност, само че Боян му прави положително усещане с толерантност, детайлно пояснение на работата и професионализъм.
 Шеф под прикритие NOVA
Какво ще се случи в този епизод на „ Шеф под прикритие “ ? Какво ще развълнува и изненада шефа, какви човешки истории ще го раздрусат прочувствено и по какъв начин ще възнагради чиновниците и доставчиците си – гледайте в сряда вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването и героите в него следете в, както и на а.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР