Тази сряда, 17 април, Българската асоциация по хемофилия отбелязва Световния

...
Тази сряда, 17 април, Българската асоциация по хемофилия отбелязва Световния
Коментари Харесай

Във Варна стартира велопоход в подкрепа на болните от хемофилия

Тази сряда, 17 април, Българската асоциация по хемофилия отбелязва Световния ден на хемофилията с кръгла маса на тематика „ Амбулаторна процедура 38 – Възможности и провокации “, обвързвана с изискванията за възнаграждение и използване в лечебните заведения на лекарствени артикули при живото застрашаващи кръвоизливи, незабавни оперативни и инвазивни интервенции при пациенти с вродени нарушавания на кръвосъсирването.

На 21 април Асоциацията за 4-та поредна година провежда велопоход „ Заедно “ в поддръжка на хората с хемофилия. Социално-спортното събитие започва по едно и също време в 5-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, научи Moreto.net.

Във Варна потегля в 11:00 от Входа на Летния спектакъл с маршрут: Морската градина от входа на Летния спектакъл по централната алея в посока север, около Братската могила, Зоологическата градина, Делфинариума, до края на градината, втурване до крайбрежната алея, около 4-та и 3-та буна, по крайбрежната алея около брега до южния завършек на морската градина и Пристанище " Варна ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР