Тази ситуация, в която трудно се постигат политически мнозинства, ще

...
Тази ситуация, в която трудно се постигат политически мнозинства, ще
Коментари Харесай

Ревизоро: Първият няма да може да направи правителство, трябва булка с чеиз

Тази обстановка, в която мъчно се реализират политически болшинства, ще продължи. Защото надпреварата е независимо. От това идват всички проблеми. Като не могат да се схванат, отиваме отново на избори. Нищо съдбовно не се случва – има длъжностен кабинет. Това сподели някогашният водач на Българска социалистическа партия и някогашен вътрешен министър Михаил Миков.

Той отхвърли да даде прогноза какво ще се случи след изборите. " Може би ще има обединяване в дясно ", добави Миков.

" За мен е ясно кой ще е първи, кой втори. Но първия няма да има опция и гласове да направи държавно управление. Трябва да има младоженка с някакъв чеиз. Големият проблем е с рецесията на доверие ", съобщи от своя страна някогашният екоминистър Емил Димитров – Ревизоро.

На него не му е прелестно, че Бойко Борисов е дал ход обратно. " Когато хората са ти дали своят вот доверие и си първа политическа мощ не би трябвало да даваш мандата на различен ", безапелационен бе той.

Според някогашният енергиен министър Мирослав Севлиевски въпросът е какво ще бъде, а не към кого. " Това, което се случваше дотук, не ме прави огромен оптимист. Старото няма да стане елементарно от стола ", сподели той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР