"Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е

...
"Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е
Коментари Харесай

Херо Мустафа впечатлена от ген. Мутафчийски ВИДЕО

"Тази обстановка е невиждана и сложна за всички, това е световно предизвикателство. Радвам се, че България и Съединени американски щати стоят дружно, с цел да се оправят с това предизвикателство.

Вашата сигурност е приоритет номер 1 за нас, да предпазим американците в България. Моят екип е в непрекъснат контакт с българските управляващи ", това съобщи посланичката на Съединени американски щати Херо Мустафа по време на виртуална среща във фейсбук с американските жители в България.

Тя добави, че има вяра, че българското държавно управление приема това предизвикателство съществено. "Знам, че тези изключителни ограничения, които са взети са сложни..., само че те са, с цел да спрем разпространяването на болестта и всички да сме здрави ", сподели Херо Мустафа.

Тя означи, че снабдяването със нужни артикули като храна, вода и медикаменти, е налично. Посланичката сподели още, че пътуванията са лимитирани, само че към момента има полети в София. "Ако всички работим дружно ще преминем през това ", счита Херо Мустафа. Дипломатката сподели, че българската здравна система се оправя добре с ковид към този момент и подхванатите ограничения са ефикасни.

"В доста добра обстановка сме съпоставяне с доста страни по-света. Искам да благодаря на хората в България, които са на първа линия в битката - служители на реда, лекари и сестри. Те са герои! ", сподели Херо Мустафа. Посланичката добави, че е впечатлена от здравните водачи в страната като - военачалник Мутафчийски.

Посланичката приказва и за американците в България и разгласи, че не се знае за какъв интервал от време ще останат рестриктивните мерки за пътуванията, и хората, които останат у нас не е ясно за какъв интервал от време ще е това.

Тя предложи в случай че някой има предпочитание да се върне в Съединени американски щати да го направи в този момент, до момента в който има пътнически полети. Херо Мустафа прикани да се съблюдават разпоредбите за обществена отдалеченост предложени от българските управляващи. Също по този начин посланичката даде съвет да се мият ръцете, в случай че сме докоснали нещо, което може да е пипано от някой различен. Дипломатката прикани още за здравословен метод на живот.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР