Тази система транспортира важни хранителни вещества и почиства организма чрез

...
Тази система транспортира важни хранителни вещества и почиства организма чрез
Коментари Харесай

За Нищо На Света Не Спете На Тази Страна! Причината За Това Е Ужасяваща!

Тази система транспортира значими хранителни субстанции и почиства организма посредством унищожаване на отпадъците, които се филтрират от лимфните възли. Тъй като тези боклуци се реалокират от лявата страна, сънят на тази страна оказва помощ да се усъвършенства дренажа.

2) По-добре е за сърцето

Сънят на лявата страна улеснява работата на сърцето и оказва помощ да изпомпва кръвта в тялото. Това е по този начин, тъй като главната артерия (аорта) е наклонена наляво. Когато спим на дясната страна, кръвта би трябвало да се изпомпва по-силно. А когато спим на лявата страна, кръвообращението се усъвършенства, написа лекувай.бг.

3) Подобрява храносмилането

Когато спим на дясната страна, ние включваме потока на стомашна киселина в хранопровода. Това са така наречен “киселини ”! Но когато спим на лявата страна, стомашната киселина не може да потече в хранопровода, защото тя излиза от дясната страна на стомаха. Ако имате проблеми с храносмилането, несъмнено би трябвало да опитате да спите на лявата страна.

Ако към момента не сте сигурни, пробвайте да спите на лявата си страна в продължение на няколко вечери и ще забележите, че ще се чувствате по-здрави. Опитайте!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР