Тази седмица зрителите на най-успешния български медицински сериал ще научат

...
Тази седмица зрителите на най-успешния български медицински сериал ще научат
Коментари Харесай

Тайната на Христо се разплита в „Откраднат живот“

Тази седмица феновете на най-успешния български медицински сериал ще научат същинската история на Христо Карагьозов. Съдбата на новия воин в „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ беше загатната още в първия епизод, само че едвам в този момент елементи от живота на лекаря под прикритие ще излязат на повърхността. На въпросите за предишното му ще се опита да си отговори и най-близкият му човек в болничното заведение – доцент Банков. Каква е повода животът на един експерт да се преобърне и до каква степен казусът може да бъде тълкуван като лекарска неточност, ще научите в новите епизоди от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Междувременно позицията на професор Цонев ще разбуни духовете в болничното заведение – едни ще го поддържат, а други ще отвръщат решението му. Нов медицински проблем ще го подтикне да потърси още веднъж разтуха при Кая, която придобива все по-голямо значение за шефа на МБАЛ „ Св. Кирил “.

При непредвидени условия доцент Банков, Христо Карагьозов и Евгения ще се натъкнат на жена, която незабавно би трябвало да стигне до болничното заведение. „ Детето на героинята е с рядка болест – булозна епидермолиза („ пеперудено дете “). Грижите за него ще бъдат поверени на Христо Карагьозов и по този метод ще заговорим за характерните условия, при които живеят децата с тази диагноза “, споделя екипът на хитовия сериал, който по традиция преглежда медицински случаи, трансформирайки ги в обществени тематики.

Какво ще се случи с връзките сред шефа и Кая? Какви са нейните упования към доцент Банков и има ли място за Христо в сърцето й? – ще научите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР