Тази седмица започваме с нещо ново от P!NK, която представи

...
Тази седмица започваме с нещо ново от P!NK, която представи
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица започваме с нещо ново от P!NK , която показа дълго чакания си сингъл. " Walk Me Home " е написана от Нейт Рюс, Скот Харис и P!NK, и ще бъде част от осмия студиен план на изпълнителката. Албумът Hurts 2B Human би трябвало да излезе през април тази година.

След P!NK се насочваме непосредствено към обичания (поне на нас) Роб Томас от Matchbox Twenty. Той разгласи излизането на дълго чакания си четвърти студиен албум Chip Tooth Smile, който ще бъде на пазара на 26 април. Новината е съпроводена и от първия формален нов сингъл " One Less Day (Dying Young) ".

От Роб Томас - към Браян Адамс и една непредвидена колаборация с Дженифър Лопес . " That`s How Strong Our Love Is " е част от новия албум Shine A Light на канадската звезда, който излиза след броени дни на 1 март.

На българската музикална сцена тази седмица има много нови оферти. Едно от тях е новата ария на СкандаУ и Атанас Колев.

Парчето е озаглавено " Арабия " и идва с видеоклип, който дебютира в YouTube канала на СкандаУ на 19 февруари. Макар персонално на нас песента да ни се коства малко глуповата, истината е, че се харесва на много хора.

И в случай че при СкандаУ имахме съмнения дали изобщо да включим новия им сингъл в селекцията, то за " Браво " на Ицо Хазарта сме безапелационни. Ицо остава правилен на своя жанр и още веднъж разкрива някои свои мисли за сътрудниците си и за актуалните музикални продукции у нас. Текстът на " Браво " си е негов, а музиката и аранжиментът са на Бат Венци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР