Тази седмица Xiaomi потвърди слуховете, че в края на март

...
Тази седмица Xiaomi потвърди слуховете, че в края на март
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Xiaomi Black Shark 2


Тази седмица Xiaomi удостовери слуховете, че в края на март ще забележим Black Shark 2 - мощен Android смарт телефон, предопределен главно за геймърите.

Джаджата ще се конкурира с флагманите на някои от огромните производители и ще е с новия 7-нанометров Snapdragon 855, който обезпечава оптималната продуктивност и AI благоприятни условия.

Все още не знаем какъв брой ще е огромен екрана, само че допускаме, че ще е най-малко 6.1 инча.

Телефонът ще печели от нова за Xiaomi система за течно изстудяване, което значи, че ще можем да играем с часове, без да ни пари на ръцете.

" Под капака " ще има предостатъчно количество RAM, като упованията са да забележим два модела - един със 128GB памет и 8GB RAM, и един с 256GB памет и 12GB RAM.

Тъй като телефонът е предопределен за работа с тежки игри и стратегии, а и охладителната система изисква спомагателна сила, батерията най-вероятно също ще е със забележителни благоприятни условия и най-малко 4000mAh.
 Xiaomi Mi 9, най-новият модел на компанията и какво ще ни предложи
Изненадите на Xiaomi Mi 9

Ето с какво ни очарова

Не знаем какъв брой ще коства Black Shark 2, само че е допустимо да бъдем сюрпризирани от по-високи от типичните за Xiaomi цени. Наскоро компанията разгласи, че има намерение да завиши цените на продуктите си, тъй като желае да загърби имиджа си на евтина марка.

Black Shark 2 ще бъде разгласен на 18 март в Китай, а през април ще влезе в продажба и в Европа.
 Xiaomi възнамерява да утрои магазините си в Европа
Завладява ли Xiaomi Европа

Китайският производител има огромни цели за осъществяване до края на годината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР